Pemotong Cepat Bermula Bukan Kejutan

pemotong

Dalam artikel 5 November mengenai NBA niaga hadapan, saya menyatakan bahawa LA Clippers mungkin pasukan yang paling baik dalam liga. Saya membuat Clippers OVER 38 memenangi cadangan masa depan saya dan dua minggu menjelang musim NBA yang telah mereka lakukan sedikit untuk mengecewakan. Selepas pembongkaran Milwaukee 109-85 malam tadi, 6-2 Clippers akan memulakan permulaan terbaik dalam sejarah francais dan diikat dengan Juara Dunia San Antonio untuk rekod terbaik dalam Persidangan Barat yang sangat kompetitif.

The Clippers telah melakukannya dengan pertahanan, pemulihan yang kuat, dan yang paling penting dengan  download mega888 for ios menambahkan veteran Sam Cassell dan Cuttino Mobley ke mahkamah belakang yang sebelumnya disyaki.

Cassell, seorang veteran 13 tahun dari Florida State, adalah jenderal yang kuat pada saat itu dan sepertinya telah diperbaharui bermain dengan bakat muda yang berkualiti. Cassell (pada tahun hubungannya dengan tidak banyak kiri) rata-rata 15.5 ppg, 8.1 apg (ke-4 di NBA), dan telah menukar 27 dari 28 percubaan percuma. PG yang berusia 36 tahun memberikan Mike Dunleavy kualiti 34 mpg setelah terhad kepada 59 permainan dan 25 mpg tahun lalu di Minnesota.

Setelah tidak dapat mengundurkan diri dari Bobby Simmons, Clippers mengambil peluang menandatangani malcontent kerjaya dan barangkali barah loker Cuttino Mobley dengan perjanjian besar selama lima juta selama lima tahun. Mobley sangat sesuai dengan 16.6 ppg, 5.1 rpg, dan 3.6 apg dan bersama dengan Cassell memberikan Clips ancaman perimeter yang tidak mereka miliki selama bertahun-tahun.

Elton Brand adalah pemain NBA yang tidak diragukan. Dikebumikan pada beberapa pasukan Bull dan Clipper yang sangat buruk, pemain tujuh tahun dari Duke ini telah memperoleh 19.6 / 10.3 untuk kerjayanya dan 23.9 / 9.6 tahun ini. Dia menduduki tempat kedua dalam NBA dalam serangan semula dengan 28 dan selalu berada di kedudukan lima teratas dalam liga dalam beregu ganda.

Corey Maggette telah menjadi bintang. Setelah mengetepikan empat permainan pertama Clippers dengan kecederaan hamstring, Maggette tanpa pamrih melepaskan diri untuk memberikan LA 19.5 / 5.0 pg dengan hanya 27 mpg kerja. Maggette adalah kekuatan pada kaca dan bekerja keras pada bahagian pertahanan. sentiasa membekalkan tenaga.

Pemain peranan Clipper terdengar seperti daftar keluar dari program perlindungan saksi tetapi semua telah memberikan sumbangan kepada pasukan yang nampaknya mempunyai chemistry yang sangat baik.

Quinton Ross (7.5 ppg) adalah ejen bebas tahun kedua dari SMU yang telah memulakan semua lapan perlawanan di SF sebelum biasanya memberi laluan kepada Maggette. Juri masih belum tahu apakah Chris Kamen akan turun atau tidak sebagai draf Elgin Baylor yang lain. Orang besar 7 ‘dari Michigan Tengah belum menunjukkan kemahiran menyerang yang dia gunakan untuk mengganas Mac beberapa tahun yang lalu tetapi dia adalah badan besar dalam cat yang sukar di papan pertahanan mengambil tekanan Brand dan membiarkan Maggette melakukan yang lain perkara.
Unheralded James Singleton (rebound ke-4 per 48 minit, NBA ke-2 dalam mencuri per perolehan) membawa 6.0 / 6.6 yang kuat ke meja setiap malam dan bekas Maryland Terp Chris Wilcox telah bersikap produktif dalam beberapa minitnya. Bekas Dukie Daniel Ewing (6,3 ppg dalam 20 mpg) menembak 45% dari lapangan dan memiliki permainan serba ada Blue Devil.

Clippers mempunyai dua hari cuti sebelum menghadapi lawan bahagian Lakers pada hari Jumaat dan Golden State pada hari Ahad. Setelah berhadapan dengan Toronto di rumah, Clippers mengalami regangan 10 permainan yang sukar di mana mereka berada di Denver, Indiana, di Minnesota, rumah dan rumah vs Cavs, Miami / NY / Phoenix / Detroit di rumah sebelum pergi ke San Antonio. Ia tidak akan lebih lama sebelum kita mengetahui sama ada LA Clippers adalah pesaing atau berpura-pura.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *